Новини и Събития

Издателство “Ева и Мария” посети Асоциация Деметра

На 08.12.2023 г. посетихме Асоциация “Деметра”. За нас бе огромно удоволствие и чест да представим приказката “Кай водното конче” и да разкрием през какви предизвикателства минаваме като издателство, какъв е нашият творчески път и как нашата приказка се разгръща.

Във всяка приказка има добри и лоши герои. Всички ние се сблъскваме с препятствия, но срещаме и помощници, които осветяват пътя ни и ни напътстват. Ние вярваме в знаците и знаем, че винаги има начин, когато силно вярваме в това, което правим.

Ние сме съпричастни към каузата на Асоциация “Деметра”, не само защото сме жени, но и защото нашата мисия е да вдъхновяваме, да носим вълшебство и да разкриваме своя истински потенциал. Смятаме, че творческата енергия е неотменна част от всяка жена.

Привидно импровизираната дискусия се превърна в един задушевен и искрен разговор с публиката, в който всички погледнахме честно и дълбоко в себе си.

Можете да научите повече за нашата приказка с дълбок смисъл “Кай водното конче” тук. Ако искате да научите повече за нас, нашето творчество и да следите за бъдещи наши събития, може да ни последвате във във Фейсбук и Инстаграм