Общи условия

Издателство  „Ева и Мария” е собственост на фирма Ева и Мария ЕООД. Издателството запазва правото си да променя тези условия по всяко време, като своевременно се задължава да публикува тези промени на настоящия си уебсайт www.eva-maria.bg

Сайтът на издателството, www.eva-maria.bg e уебсайт, който упражнява електронна търговия на публикуваните в него стоки. Текущите общи условия съдържат договор за покупко-продажба между Ева и Мария ЕООД и лицето извършило заявка по електронен път в уебсайта, съгласявайки се с настоящите условия. 

 

Цени и начин на плащане 

 

Всички цени на стоките, публикувани в уебсайтa, са в български лева и са с включен ДДС. Цените не включват доставка, която се осъществява с Куриерска фирма Спиди. Доставката се извършва в рамките на 3 (три) работни дни до най-близкия за купувача офис или до друг посочен от купувача адрес. Цената на доставка е съобразена спрямо цената на куриерска фирма Спиди. Плащането на стоката се осъществява чрез наложен платеж при лично получаване на пратката от страна на купувача или на трето лице, което приема и потвърждава нейното получаване и подписва придружаващите документи. 

 

Условия за поръчка 

 

Заявка за закупуване на предлаганите стоки от уебсайта на търговеца, eva-maria.com се счита за завършена след натискане на бутона  „Поръчай” след изписване на данни на лицето: „Име”,  „Адрес,” и  „Телефон за връзка”. Заявката се потвърждава от търговеца чрез изпращане на съобщение до електронната пощенска кутия и свързване с купувача по телефона за потвърждаване на поръчката от страна на клиента. 

При неверни данни, като адрес, телефон или три имена, не възниква задължение на клиента, за сключване на договор за изпълнение на поръчката. 

Всички публикувани цени на стоките в уебсайта на издателство „Ева и Мария”, www.eva-maria.bg са публична покана по смисъла на чл. 290, ал. 1 от Търговския закон. 

 

Защита на личните данни 

 

Използването на уебсайта www.eva-maria.bg е възможно и без необходимост от регистрация или предоставяне на личните данни от страна на потребителя. 

 

При регистрация и поръчка от страна на потребителя, предоставените лични данни ще бъдат обработени съобразно целите на доставката на стоки както и за целите на персонализиране на уебсайта във връзка с нуждите на потребителя. Издателство  „Ева и Мария” предоставя част от вашите лични данни на трети лица с цел изпълнение  на поръчките на предоставените стоки. Издателство  „Ева и Мария” спазва закона за защита на личните данни. 


Поръчката на стоки и обработката на данни от този уебсайт, www.eva-maria.bg, е предназначена за лица, навършили 18 години. Издателство „Ева и Мария” не събира, не използва и не разкрива данни на непълнолетни лица, освен ако няма предварително изрично съгласие на родител или настойник. Издателството спазва закона на защита на децата.