Новини и Събития

Семейство Мяу подкрепя iCatRescue

„Семейство Мяу“ припознава каузата на организацията iCatRescue, и с това, ние от издателство „Ева и Мария“, искаме да кажем, че 5% от сумата на всяка поръчка от серията на книжката „Един ден в дома на семейство Мяу“, включително и свързаните с нея продукти – принтове и др., отиват именно за организация iCatRescue.

МЪРдрото семейство Мяу – наследници на древна котешка династия, е символ на здравословния начин на живот и котешката Дзен философия. Самите герои от приказката показват колко важно е да живееш в хармония със себе си и околните, а също и добре да познаваш външната среда, докато разширяваш зоната си на комфорт. Именно с тези свои качества, семейство Мяу се свързват и с мисията на организацията iCatRescue.

Кои са iCatRescue?

Създадена през 2016 г. в Пловдив, организацията iCatRescue е група от ентусиазирани доброволци, които не остават безучастни към страданието на бездомните животни. Днес те са национална мрежа, която спасява и обгрижва бездомни котки с една единствена цел – да промени колкото се може повече съдби към по-добро.

Доброволците полагат ежедневен труд да осигурят медицински грижи, подслон и намиране на домове на бездомни котки. Организацията разполага с мини-приют за котки, където животните са лекувани и обгрижвани ежедневно.

iCatRescue насърчава хуманното отношение и отговорна грижа към котките. Разчита изцяло на дарения на хора, които подкрепят нейната мисия.

Ние, от издателство „Ева и Мария“, припознаваме каузата на организация iCatRescue. За нас е чест да имаме принос в осъществяването на нейните цели чрез приходите от всички продукти от серията на „Семейство Мяу”.