Приказки

Кай водното конче вече на аудио книга

Оставаме верни на своето мото “Приказките оживяват” и с това искаме да споделим своята радост, че автентичната приказка “Кай водното конче” вече оживява и под формата на аудио книга на уебсайта на Aldoo! За нас е голяма чест да се присъединим към голямото семейство от творци в платформата за аудио книги и песни.

Кои са Aldoo? Те започват своето пътешествие през 2020 г. като обучителен софтуер за деца. Днес имат множество увлекателни приказки и песни, които са част от тяхната дигитална библиотека. С творчески замах създават и разпространяват аудио книжки и песни, като целта им е да докоснат детските сърца. 

“За нас е истинска чест да бъдем част от платформата, а Кай водното конче да лети и да достига нови хоризонти благодарение на Aldoo.” – казва Мария, илюстратор и издател, част от дуото на издателство “Ева и Мария”.  

Можете да научите повече за нашата приказка с дълбок смисъл “Кай водното конче” тук. Ако искате да научите повече за нас, нашето творчество и да следите за бъдещи наши събития, може да ни последвате във във Фейсбук и Инстаграм.